注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

小琴的写作原创

恐无声,弦声声,伴得月夜窗台琴!

 
 
 

日志

 
 

“我将永远爱你”歌词  

2011-01-09 20:08:41|  分类: [收集]休闲一刻 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

“我将永远爱你”歌词

If I should stay 如果我留下来。
Well, I would only be in your way我会成为你的羁绊。
And so Ill go, and yet I know 所以我离去
That Ill think of you each step of my way我每迈出的一步都会想着你。
And I will always love you于是我将永远爱你!
I will always love you我将永远爱你!
Bitter-sweet memories! 苦涩而甜蜜的回忆。 !
Thats all I have, and all Im taking with me是我带走的唯一东西
Good-bye, oh, please dont cry.再见吧,请不要哭泣
cause we both know that Im not.我们彼此都知道。
What you need我不是你所需
I will always love you我将永远爱你!
I will always love you我将永远爱你!
And I hope life, will treat you kind我希望生活能善待你。
And I hope that you have all希望你好梦成真。
That you ever dreamed of更祝愿你好梦成真
Oh, I do wish you joy更祝愿你好梦成真
And I wish you happiness祝愿你美满幸福
But above all this更要祝福你
I wish you love我将永远爱你
I love you, I will always love我将永远爱你

 

“我将永远爱你”歌词 - 猫咪 - [我的原创]猫咪爱之巢

 

  评论这张
 
阅读(625)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017